Hvilken vippeserum skal du vælge? Vores bud på det bedste vippeserum

Hvilken vippeserum skal du vælge? Vores bud på det bedste vippeserum

Vippeserum er hemmeligheden bag lange, fyldige øjenvipper. Der er ikke noget så smukt som lange og fyldige øjenvipper, der indrammer øjnene og giver karakter til ansigtet. Du kender måske allerede vores populære Eyelash Growth Serum, der med den rette mængde aktive og komplekse ingredienser, giver dine vipper de bedste muligheder for at opnå smukke øjenvipper.

Vi er naturligvis stolte af vores Eyelash Growth Serum – men noget vi er endnu mere stolte af, er hvor mange glade og tilfredse kunder vi har, når det kommer til vores øjenvippe serum. Det har altid været meget vigtigt for os, at vi udvikle produkter som kan bruges af alle.

Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan byde Eyelash Renewing Serum velkommen - en lillesøster til Eyelash Growth Serum, som er en af vores absolutte bestsellers. Eyelash Renewing Serum kan bruges af alle, også jer der er gravide eller har ekstra sensitive øjne - vi har nemlig haft et særligt fokus på jer, da vi sammensatte de nye ingredienser.


Eyelash Renewing Serum – en vippeserum til dig, der er gravid eller har sensitive øjne

Efter vores Eyelash Growth Serum i mange år har været et af vores bedst sælgende produkter, har vi haft en stor efterspørgsel på en vippeserum, som kunne bruges mens man er gravid.
 
Vores Eyelash Renewing Serum er en mildere udgave af vores Eyelash Growth Serum med et bredt spekter af peptider, der både styrker og forlænger vipperne. Med et bredt spekter af peptider giver dette produkt dine øjenvipper de bedste forhold for at vokse sig lange og stærke.

Resultatgaranti – eller pengene tilbage
Da vi stoler 100% på serummets resultater får du ligesom på vores Eyelash Growth Serum, resultatgaranti eller pengene tilbage. Vores Eyelash Renewing Serum skal dog bruges både morgen og aften for den fulde effekt, som oftest vil indtræde mellem 12 og 16 uger. Derfor får du også 7 ml i Eyelash Renewing Serum fremfor de 5 ml, du finder i Eyelash Growth Serum. 

Så hvis du altid har drømt om lange, fyldige øjenvipper så er vores vippeserum helt sikkert noget for dig. De er desuden vegansk certificeret og fri for parabener, hormoner og kunstig tilsat parfume.

Forskellen på Eyelash Growth Serum og Eyelash Renewing Serum?

Vi ved at mange af jer går rundt med netop dette spørgsmål… Hvad er forskellen egentlig på Eyelash Growth Serum og Eyelash Renewing Serum og står du overfor valget af en ny vippeserum, er det godt at kende forskellen på netop disse to produkter.

Til dig der ønsker at se hurtige resultater, vil vi anbefale Eyelash Growth Serum. Her får du de længste og fyldigste vipper indenfor 6-16 uger. Eyelash Renewing Serum er derimod rigtig god til dig, som er gravid eller har tendens til sarte øjne, som ønsker en blidere formular, hvor resultaterne i stedet vil være lidt længere undervejs.

Sanzi Beauty vippeserum bygger på aktive ingredienser
Det er netop ingredienserne, der adskiller sig ved de her to produkter. Vores Eyelash Growth Serum har nemlig fuldt fokus på aktive ingredienser, som både styrker og nærer vipperne – men som også får dem til at vokse. Du finder blandt andet det populære myristoyl pentapeptide-17, som booster og øger keratindannelsen. Faktisk kan det her peptide være med til at give dig 25% længere vipper – bare på grund af peptidet. 

Eyelash Renewing Serum er derimod udviklet af de bedste ingredienser, der ved påførsel på vipperne to gange dagligt går ind og styrker og plejer hårsækkene. I denne vippeserum finder du hele seks forskellige peptider, som alle er med til at booste hårvæksten, gøre vipperne stærke indefra og beskytte mod hårtab. Det mener vi skaber de bedste muligheder for en vippeserum, der kan bruges af alle – uden at gå på kompromis med resultaterne.

 

Fortsæt med at læse

Hyperpigmentering - hvordan bekæmper man mørke pletter i ansigtet?

Hvad er hyperpigmentering – og hvordan bekæmper du det?

En ansigtsolie som ikke fedter huden

En ansigtsolie som ikke fedter huden

Hyaluronsyre er den bedste naturlige kilde til fugt

Hyaluronsyre er den bedste naturlige kilde til fugt